Storitve

Strokovnjaki za izdelavo in montažo jeklenih konstrukcij

Specializirani smo za izdelavo in montažo težkih jeklenih konstrukcij za potrebe gradbeništva ter objektov za industrijo, proizvodnjo, skladiščenje in kmetijstvo, tudi takšnih, ki morajo zadostiti posebnim tehničnim in varnostnim zahtevam.

Prav tako pa vam lahko ponudimo tudi izdelavo in izvedbo ostalih jeklenih konstrukcij, kot so:

  • Jeklena nadstropja s podkonstrukcijo;
  • Jeklena stopnišča ter podeste z ograjami;
  • Jeklene pregradne stene;
  • Jeklene regale za skladiščne objekte;
  • Jeklene nadstreške
  • Izdelke iz nerjavečega jekla (Inox).

Površinska obdelava kovin

Na podlagi dolgoletnih izkušenj izvajamo kvalitetno, obstojno in estetsko površinsko obdelavo kovin. Nudimo peskanje, barvanje in vroče cinkanje vseh vrst kovin in vam svetujemo pri izbiri temeljnih in zaključnih premazov. Končni produkt celovite površinske obdelave je trajno zaščitena kovina pred vremenskimi vplivi.

Upogibanje in valjanje kovin

Za upogibanje in valjanje uporabljamo moderne in napredne stroje, ki zagotavljajo natančne in pričakovane rezultate. Nudimo krivljenje pločevine na hidravličnih krivilnih strojih, krivljenje cevi, valjanje pločevine in krivljenje kleparskih obrob.

Obdelava jeklenih profilov in pločevin

Z različnimi CNC linijami in CNC rezalniki zagotavljamo visoko kakovost razrezov in izvrtin. Izvajamo razrez in vrtanje profilov in plazemski razrez, nudimo pa tudi razrez pločevin na hidravličnih škarjah, in prebijanje pločevin, z zmogljivimi prebijalnimi stroji.

Varjenje

Za različne materiale ponujamo različne metode varjenja, kot so MIG/MAG varjenje, ročno obločno varjenje, TIG varjenje in varjenje sidrnih čepov proizvajalca Nelson. Naši atestirani varilci bodo, ob upoštevanju vaših želja in potreb, poskrbeli, da bodo zvari varni in v skladu s predpisi.

Industrijski objekti na ključ

Naše podjetje sestavlja uigrana in izkušena ekipa strokovnjakov iz večih področij. Za vas lahko opravimo ves inženiring, prevzamemo projektiranje, konstruiranje, izdelavo in pridobitev potrebne dokumentacije (statični izračun, gradbena dokumentacija, gradbeno dovoljenje, delavniška dokumentacija,…) in vam tudi svetujemo.

Prav tako nudimo tudi izvedbo, vključno z gradbenimi deli. Kot eni redkih v Sloveniji smo se pozicionirali kot podjetje, ki izdeluje industrijske objekte na ključ.

Projektiranje in izdelava prototipov po željah stranke

Jeklene konstrukcije ponujajo širok nabor tehničnih rešitev, so odporne proti zunanjim vplivom in dolgo služijo namenu. Prav tako pa so ena izmed priljubljenih izbir arhitektov, projektantov načrtovalcev, konstrukterjev in investitorjev, saj jih je enostavno kombinirati in povezovati z drugimi materiali, kot na primer steklo, les pa tudi beton.

Kot inovatorji in izdelovalci strojev iz jekla imamo bogate izkušnje iz strojegradnje. Zato vam lahko odločilno svetujemo pri projektiranju vaših rešitev in vam izdelamo varen in kakovosten prototip, usklajen z vašimi željami in idejami.

Montaža

Naši izkušeni monterji bodo poskrbeli za montažo vseh vrst jeklenih konstrukcij, montažo vseh vrst strešnih in fasadnih panelov in za krovsko kleparska dela, vključno z zaključnimi kleparskimi deli ter izdelavo ravnih streh.

Podjetje ABV vam ponuja celostne rešitve za objekte, kar zajema:
• izdelavo gradbene dokumentacije s pridobitvijo gradbenega dovoljenja;
• izdelavo delavniške dokumentacije;
• izdelavo temeljev in armature;
• izdelavo in montažo objekta;
• svetovanje in pomoč.

Dvigovanje bremen in transport

Ponujamo vam možnost dvigovanja bremen z hiabom ter pomoč pri selitvi in postavitvi strojev za proizvodne obrate. Razpolagamo z lastnimi dvigali, dvižnimi košarami in tovornimi vozili.